Piirroskilpailu 30.10.2014

Seuraavan piirroskilpailun aihe on:

Puoliksi ihminen, puoliksi…?

Vakiintuneiden sääntöjen mukaan kilpailutyö tulee esittää klo 21 tapaamispaikassa, joka on (Huom! Uusi sijainti) Ravintola Sävel (Hämeentie 2) ellei lähiaikoina toisin ilmoiteta. Tekniikka on vapaa. Voittajan valitsee tuomari, joka on yleensä aiheen valitsija eli edellisen kilpailun voittaja, mutta myös kaikilla läsnäolevilla on mahdollisuus ilmaista mielipiteensä teoksista ja näin vaikuttaa päätökseen. Voittaja saa kohtuuhintaisen juoman tuomarin piikkiin ja oikeuden valita seuraavan kilpailun aihe.

Kilpailutyöt kuvataan ja asetetaan nähtäville tähän blogiin tekijöiden nimillä tai muilla tunnisteilla varustettuina, ellei tästä kunniasta erikseen tahdota kieltäytyä.

 

Yksi vastaus artikkeliin ”Piirroskilpailu 30.10.2014

  1. Päivitysilmoitus: Piirroskilpailun tulokset 30.10.2014 | Helsingin sarjakuvatapaamiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *