Piirroskilpailu 8.10.2020

Piirroskilpailun aihe on:

Sairaan terve

Vakiintuneiden sääntöjen mukaan kilpailutyö tulee esittää klo 21 tapaamispaikassa, joka on poikkeuksellisesti Discord-kanava osoitteessa https://discord.gg/7XfCSyx. Tekniikka on vapaa. Voittajan valitsee tuomari, joka on yleensä aiheen valitsija eli edellisen kilpailun voittaja, mutta myös kaikilla läsnäolevilla on mahdollisuus ilmaista mielipiteensä teoksista ja näin vaikuttaa päätökseen. Voittaja saa kohtuuhintaisen juoman tuomarin piikkiin ja oikeuden valita seuraavan kilpailun aihe.

Kilpailutyöt kuvataan ja asetetaan nähtäville tähän blogiin tekijöiden nimillä tai muilla tunnisteilla varustettuina, ellei tästä kunniasta erikseen tahdota kieltäytyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *